Iro B Isberg Älä kiroa äänestä iroa #980

Olli Sademiehen seksuaalinen ahdistelu maahanmuuttajamiehiä kohtaan.

  • Fetissi Olli.
    Fetissi Olli.

 

Olli Sademies vaatii Facebook-sivuillaan pakkosterilisointia Afrikasta Suomeen tuleville maahanmuuttajamiehille.

Seksuaalinen väkivalta on subjektiivinen kokemus ihmiselle. Pakkosterilisaatio miehille on politikaassa poikkeava aihe. Ja erityisen törkeä seksuaalinen ahdistelu miehiä kohtaan Sademieheltä. 

Seksuaalinen väkivalta on laaja käsite ja sen jäsentäminen vaatii syvempää tarkastelua. Seksuaalinen väkivalta ei ole ainoastaan seksuaalisten tarpeiden tyydyttämistä.

Sademiehen kirjoistus edustaa vallankäyttöä, miesten häpäisyä ja rangaistusta pakolaisia kohtaan. Miehet seksuaalisen väkivallan kohteena on tabu, koska maskuliinisuus käsitetään fyysiseksi ja psyykkiseksi voimaksi. 

Sademiehen seksuaalinen häirintä Ei ole politikointia, vaan seksuaalirikos. Hänen motiivit ovat aggressio, valta ja alistaminen. En tiedä, onko Sademiehellä tarve tyydyttää seksuaalisia halujaan. Se on viranomaisten päätettävissä, eli lääkärin, poliisin ja sosiaaliviranomaisten. 

Turvapaikan hakijoissa on nuoria poikia (lapsia), joten lapseen kohdistuva seksuaalinen ahdistelu on tuomittava jyrkästi. Jos Sademieden mielipide pakkosteriliosaatiosta, olisi kohdistunut kantasuomalaisiin naisiin, tyttöihin, miehiin tai poikiin. Olli Sademiehen tietokoneet olisi takavarikoitu, ja aloitetettu rikostutkinta. Mutta turvapakanhakija, maahanmuuttaja ja siirtolainen on "määrittämätön" yhteisö. Ja kantasuomalainen on yksilö yhteisössä, vaikka ei olisikaan yhteistä päämäärä.

"Sukupuoleen perustuvalla häirinnällä tarkoitetaan tässä laissa henkilön sukupuoleen liittyvää ei-toivottua käytöstä, joka ei ole luonteeltaan seksuaalista ja jolla tarkoituksellisesti tai tosiasiallisesti loukataan tämän henkistä tai fyysistä koskemattomuutta ja jolla luodaan uhkaava, vihamielinen, halventava, nöyryyttävä tai ahdistava ilmapiiri."/Finlex

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Mielenkiintoinen lähestymistapa. Sanat 'vailla elitististä diagnoosia' jäivät minun luennassani vähän ilmaan. Siis uteliaisuutta herättävinä, vaikka en ihan tajunnut mitä tarkoitat.

Viljo Häggman

Tuntuuko "hylätty kylähullu lähiöstä" sitten jotenkin kotoisammalta. ;D

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ei tässä nyt kotoisuutta haeta vaan mietitään mitä eliitin diagnoosit tarkoittaa.

Viljo Häggman Vastaus kommenttiin #3

Eiks eliitin diagnoosi ja elitistinen diagnoosi oo eri asioita?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #5

On varmaan. Eipä tunnu aihe kuitenkaan blogistia kinnostavan niin anti olla.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Pakkokuohinta on tietenkin seksuaalista väkivaltaa siinä missä raiskauskin, voidaan argumentoida että jopa pahempaa. On todellakin melko ironista, että perussuomalaiset harjoittavat demagogiaansa näillä kahdella seksuaalisen väkivallan muodolla, pyrkien raiskaamaan miehiä peräti laillisena pakkokeinona. Osaltaan myös kristillisten Räsänen, joka myös on kannattanut seksuaalirikollisten kuohintaa, joskin "vapaaehtoista".

On tietenkin myös hassua, kuinka perussuomalaiset tässä juuri hyssyttelivät pientä omissa riveissä tapahtunutta seksuaalista häirintää. Pojat ovat poikia.

Käyttäjän isbergirob kuva
Iro B. Isberg

Jos häiritsee "elististinen diagnoosi"/ent. kylähullu.

Sademiehen seksuaalinen fetissi/ fantasia miesten sterilisaatiosta:
Osa ihmisista käyttää fetissejä hyväkseen vain masturboidessa, ja saattavat pitää asian omana henkilökohtaisena asiana. Mutta Sademies vaatii puoluetta hyväksikäyttämällä (Ps.) pakkosterilisaatiota uus-suomalaisille miehille.

Fetissi menee silloin yli, kun se muuttuu pakkomielteiseksi tai erityisesti, jos se on toisen oikeuksia rikkovaa, lainavastaista tai ympäristölle vahingollista. Sademies on julkisesesti ahdistellut miehiä seksuaalisesti pakkosterilisaatiolla. Ja miehiä, jotka todella tarvitsevat kansainvälistä suojelua (Pakolaiset)

"Poliisi on Illukan mukaan käynnistänyt esitutkinnat kahdesta erillisestä tekstistä, jotka Sademies on julkaissut Facebook-sivuillaan. Sademiestä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
"Syytä epäillä -kynnys on ylittynyt", Illukka sanoo."/HS
Uskon, että Sademies saadan tuomittua, vaikka hänellä on "hormit tukossa" käsite sananvapaus.

Käyttäjän isbergirob kuva
Iro B. Isberg

AFRIKKALAISMIESTEN pakkosterilisaatiota ehdottaneelle helsinkiläispoliitikolle Olli Sademiehelle luettiin keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Varavaltuutettuna toiminut Sademies on jo saanut potkut perussuomalaisista räväköiden kirjoitustensa takia. Hänet on myös erotettu valtuustoryhmästä.

SADEMIES SAI syytteen kolmesta Facebook-sivuilla vuonna 2015 julkaisemastaan kirjoituksesta. Ensimmäisessä hän antoi syyttäjän mukaan ymmärtää, että kaikki turvapaikanhakijat ovat tulleet Suomeen paremman elintason perässä. Hän kehotti pakkosterilisoimaan afrikkalaiset miehet lisääntymisen hillitsemiseksi.

Toisessa kirjoituksessaan Sademies kehotti torjumaan muslimien hyökkäykset ruiskuttamalla heidän päälleen sianverta sisältävää sprayta. Tämän jälkeen saastaiseksi muuttunut ”musulmaani” ei enää pääsisi taivaaseen.

Kolmannessa postauksessaan Sademies ehdotti sadan turvapaikanhakijan karkottamista jokaista maahantulijan tekemää raiskausta kohden. Hän myös puhui turvapaikanhakijoista elukoina.

SADEMIES KIISTI syyllistyneensä rikokseen. Hänen mielestään kiihottamispykälää ei pitäisi soveltaa, koska se on perustuslain vastainen. Hän vetosi sananvapauteen ja luki pätkiä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) linjauksista.

Sademiehen mukaan hän teki kirjoituksessaan vain ehdotuksia, jotta asiat otettaisiin harkintaan.

”Poliitikkona mulla on oikeus tehdä erilaisia ehdotuksia”, hän sanoi. ”Harkinta ei ole koskaan pahasta.”

Sademies ilmoitti jo kesken käsittelyn, että tarvittaessa hän hakee asiaan linjausta EIT:stä.

”Kyllä minä menen perille asti, jos järki ei voita.”

SIANVERISPRAYTA on Sademiehen mukaan myynnissä Yhdysvalloissa. Hän piti sitä melko lievänä keinona raiskausten torjumiseksi, sillä spray lähtee pesemällä.

Ehdotustaan kollektiivisista rangaistuksista hän ei pitänyt mitenkään ongelmallisena, koska Suomessa on aina ollut käytössä niitä. Kun yksi autoilija ajoi pikkutytön kuoliaaksi, kaikkia autoilijoita rangaistiin alentamalla nopeusrajoitusta, Sademies havainnollisti.

Oikeussalin takarivissä istui tusinan verran Sademiehen tukijoukkoja. Yksi heistä läväytti esille lapun, jonka mukaan ”Suomen oikeuslaitos on vääryyslaitos!!” Oikeuden puheenjohtaja ilmoitti heti, ettei salissa sallita mielenilmauksia.

SYYTTÄJÄN mukaan Sademiehen kirjoitusten lainvastaisuutta mietittäessä on otettava huomioon, että poliittinen sananvapaus on erityisasemassa.

”Poliittista puhetta ei saa rajoittaa ilman pakottavia perusteita.”

Syyttäjä kuitenkin muistutti, että perustuslaissa turvataan sananvapauden lisäksi myös jokaisen loukkaamattomuus ja yhdenvertaisuus.

”Yksilön vapauksiin ei kuulu toisten ihmisarvon loukkaaminen. Tämä koskee myös merkittävää yhteiskunnallista keskustelua maahanmuutosta. Keskustelua on mahdollista käydä ilman äärimmäisiä ilmaisuja”, syyttäjä painotti.

Syyttäjä vaatii Sademiehelle rangaistukseksi sakkoja tai jopa ehdollista vankeutta. Hän huomautti, että kirjoitukset sisälsivät uhkauksenomaista vihanlietsontaa. Jos ehdolliseen vankeuteen päädytään, 40–60 päivää on syyttäjän mielestä sopiva.

Viimeisenä argumenttinaan ilman avustajaa esiintynyt Sademies vetosi siihen, että hän on sotilasvalassa sitoutunut puolustamaan Suomen demokratiaa.

”Haluaako oikeus vapauttaa minut valan velvoitteesta? Jos vala ei ole voimassa, tuomitkaa”, hän sanoi uhmakkaastihttp://www.hs.fi/haku/?search-term=Susanna%20Reinboth%20HS

Toimituksen poiminnat