Iro B Isberg Älä kiroa äänestä iroa #980

Numeroitu 980. Helsinkiläinen kuntavaaliehdokas 2017.

 

Numeroitu 980. Helsinkiläinen kuntavaaliehdokas 2017.
Iro B. Isberg SKP ( sitoutumaton ).

Maksuton joukkoliikenne

Maunulassa asuva Iro B. Isberg on SDP:n jäsen, mutta lähti mieluummin sitoutumattomaksi ehdokkaaksi Helsinki-listoille.
Isberg arvostaa toki useita demaripoliitikkoja. Erityisesti hän mainitsee Maria Guzeninan, joka Kataisen hallituksen peruspalveluministerinä käynnisti hankkeen, jossa tutkittiin on lastensuojelun sijaishuollon epäkohtia vuosina 1937-1983.
Guzeninan työ ministerinä on esimerkki siitä, että ministeri voi tehdä työtä ruohonjuuritasolla ja tuoda esiin haavoitetun lapsen historian , sanoo Isberg.

------------
Valtio on velkaa korvauksia, koulutuksen ja terapian, koska valtio on myöntänyt heitteillejätön julkisesti 20. marraskuuta 2016 Finlandia talossa uhreille.
Anteeksipyynnön esitti valtion puolesta perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk)
Anteeksipyyntö on suunnattu henkilöille, jotka ovat kokeneet kaltoin kohtelua, epäkohtia tai väkivaltaa lastensuojelun sijaishuollossa.


Muun muassa Joukkovoimassa aktiivisesti mukana oleva Isberg vaatii kaupunkiin maksutonta joukkoliikennettä etenkin vähävaraisille, kuten työttömille ja eläkeläisille.

"On paljon esimerkiksi vanhuksia, jotka yhteiskunta on syrjäyttänyt kotiin, kun ei ole varaa bussilippuun.”

– Tällä hetkellä joukkoliikenne on elitismiä, johon vain työssäkäyvillä on mahdollisuus. On paljon esimerkiksi vanhuksia, jotka yhteiskunta on syrjäyttänyt kotiin, kun ei ole varaa bussilippuun. Kertalippukin kallistuu koko ajan, sanoo Isberg.

Korruption kimppuun

Isbergin mielestä Helsingin kassoissa makaava laiska raha pitää saada käyttöön kaupunkilaisten hyväksi. Hän haluaa, että kaupunki itse rakentaisi lisää asuntoja. Myös sosiaali- ja terveyspuoli sekä koulutus kaipaavat kipeästi lisäresursseja.

Korruptio on Isbergin mielestä eräs asia, joka pitäisi joka tasolla penkoa ja tutkia pohjamutia myöten. Länsimetro on hanke, mikä vaatii sisäisen tilintarkastuksen. Länsimetro maksaa 3 miljardia ja kilometrihinta kasvaa pahemmin, kuin pujo ja aiheuttaa allergiaa ihmisille.

– Totuus esille, pienikin korruptio on paljastettava. Kaverin kaveria palkataan ja mukana on voittoa tavoittelevia yrityksiä. Nyt ei nosteta mitään kissaa pöydälle, vaan heitetään koko hevonen.

Isberg on ammatiltaan suntio, vahtimestari (vaktmästare.)

Olen  romani ja saamelainen, eli kahsi vämemmistöä yhdessä paketissa.
Täydellinen en ole, vaan Jumalan design-tuote, niin kaikki olemme suurta Jumalan taidetta. Synnitön en ole, mutta olen Jumalan hellässä ja aurinkoisessa otteessa.
Jumala ei tee virheitä, hymyilee Isberg, jolle hengellisyys on luonteva osa elämää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat